Aparate foto

duminică, 24 iunie 2012

Gata cu primul an de facultate!!!

   Şi uite aşa s-a terminat şi primul an de facultate! Parca ieri eram speriaţi ca de bombe cu Bacul...însă acum îmi amintesc de perioada aceea ca una dintrele cele mai frumoase din viaţa mea, de până acum.
    A fost un an bun şi acesta, frumos în sensul lui, dar total diferit de tot ce am trăit până acum. A fost şi un an greu, cel puţin din punctul meu de vedere. Un an cu multe schimbari, multe şi radicale.
    În această vacanţă am de gând să reiau un "proiect" pe care mi-am tot propus să îl demarez de ceva ani buni şi l-am tot amânat, şi anume scrierea unui roman. De fapt, poate abia acum sunt pregătită să îl scriu, poate până acum nu aveam destulă experienţă, şi poate daca mai aştept câţiva ani o sa acumulez şi mai multă experienţă necesară scrierii unui roman. Cert este însă că vreau să îl scriu acum, să îl termin până la sfârşitul acestei veri, chit că stau nopţi întregi să lucrez la el. Am scris deja vreo 40 de pagini, adică mai mult câteva idei chinuite în pauzele dintre sesiuni.
    Cam atât despre asta, nu vreau să mai vorbesc prea mult despre acest roman, de frică să nu vorbesc aiurea. Următoarea dată când voi mai menţiona ceva despre acest subiect va fi atunci când va fi gata de lansare.
    Dar voi? Cum a fost anul acesta pentru voi?

P.S: Voi reveni mai târziu cu o postare despre impresiile primului an de facultate, referindu-mă strict la A.S.E şi ce cred eu până acum că înseamnă A.S.E. Iar acest post va fi atât pentru cei care sunt deja studenţi ai acestei facultăţi, cât şi pentru cei care au de gând să devină.
 

2 comentarii:

  1. Sa vezi ce repede or sa treaca anii astia de facultate :P Nici n-o sa-i simti!
    In ceea ce priveste romanul, succes! Si abia astept unul cu autograf :P
    Eu zic ca poti promova pe blog bucati din capitole (ca un fel de teaser) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru încurajări! Daca mă ajută Dumnezeu să îl scriu şi apoi să îl public cu siguranţă vei avea un exemplar cu autograf. Iar voua felicitări încă o dată pentru notele mari din licenţă!

      Ștergere