Aparate foto

duminică, 29 iulie 2012

Cine e Mircea Badea?

Astazi nu imi merg diacriticele, asa ca imi cer scuze daca din acest punct de vedere calitatea articolului va fi mai slaba. De asemenea, as fi vrut ca in loc de acest articol sa fac un nou episod al emisiunii "Ce ne intereseaza?", pe care de altfel l-am si filmat, insa din motive "tehnice" nu l-am putut definitiva.

Vreau sa ma opresc acum asupra unei figuri publice care a reusit in ultimul timp sa MANIPULEZE o masa considerabila de oameni, in special din randul TINERILOR. Este vorba despre Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei".

Tin neaparat sa mentionez faptul ca daca nu as fi avut cateva persoane apropiate si foarte apropiate pe care le-am vazut aproape hipnotizate de acest individ, probabil ca nu as fi spus nimic despre el. Mai mult decat atat, pana nu demult obisnuiam sa urmaresc si eu emisiunile lui si sa ii dau dreptate in multe privinte. Ceea ce trebuie sa inteleaga insa cei care il urmaresc, este faptul ca MB nu are intotdeauna dreptate. Nu trebuie privit ca pe un profet, nici ca pe omul care detine adevarul absolut.

Mircea Badea are cateva probleme grave, de la psihic pana la felul in care se comporta. Un avantaj al sau este faptul ca detine o inteligenta peversa as zice eu, prin care reuseste sa manipuleze. Cel mai rau este ca deja are o armata de oameni, care il urmaresc tot timpul si pe care, din ce am observat eu, este destul de greu sa ii convingi doar sa mai caute adevarul si in alte surse.

Cei care deja au creierul spalat de acest individ vor afirma cu convingere ca prin acest articol intentionez sa fac propaganda basista. Acelora vreau sa le aduc la cunostinta faptul ca eu nu castig nimic din acest blog, din postarile pe care le fac. Tot ce imi doresc este sa trezesc in constiinta oamenilor, dar in special a celor mai tineri, ca adevarul nu se gaseste niciodata intr-un singur loc. Eu nu cunosc adevarul, dar macar ma interesez din mai multe surse, caut singura, cercetez, apoi imi formez singura parerea mea. Asta ar trebui sa facem cu totii!

Despre Badea insa, chiar as putea afirma faptul ca face propaganda USL-ista...sau Voiculesciana si, indirect, USL-ista. Iar pentru cei care nu stiti, Antenele si intreg domeniul Intact Media este condus de Voiculescu. Voiculescu = rival de-al lui Basescu...deci de aici incolo puteti trage singuri concluziile. Pentru fiecare cuvant pe care il rosteste este PLATIT, deci am toate motivele din lume sa consider ca nu este altceva decat un propagandist ordinar, nici pe departe un revolutionar care lupta pentru bunastare, libertate si adevar, asa cum tot incearca sa para.

Este trist dar da, de aceea se duce tara de rapa. O sa va dau doua exemple care pot sa spun ca m-au lasat cel putin cu gura cascata.
Acum cateva zile, m-am intalnit cu o prietena foarte buna. Mai in gluma mai in serios, mi-a spus ca ea se duce sa voteze "DA", numai pentru ca asa spune Badea ca este bine. Cel mai trist este ca pe aceasta fata o duce capul foarte mult, este studenta la buget la una dintre cele mai grele facultati din Romania, are o minte sclipitoare as spune eu. Insa degeaba daca si-o lasa manipulata atat de grav.
In alta zi, acum o luna mai exact, am citit o postare a unei dudui pe un grup de pe facebook, intitulat "Romani contra portocalii." Postarea zicea asa: "Credeti-ma, stiu tot ce se intampla in politica..urmaresc obsesiv Mircea Badea". Am zis ca nu e real ceea ce citeam! Am mai citit inca o data, fara gluma! VOI INTELEGETI? Deci daca urmaresti "obsesiv" Mircea Badea, inseamna ca detii adevarul absolut, stii tot ce misca in tara..dar ce zic eu in tara, in lumea intreaga!!!!
Oameni buni...nu mai fiti atat de naivi, nu ma mai lasati manipulati in halul acesta si nu ii mai lasati pe altii sa va INDUCA adevarul lor. Priviti emisiunea lui Badea in continuare, si eu o voi privi cand voi avea timp...dar dupa aceea judecati singuri si formati-va o parere proprie!!! Iar pentru cei care vor sa aiba macar un minim de habar despre ce inseamna poltica actuala in Romania, ii sfatuiesc sa urmareasca pe B1 emisiuni precum "Sub semnul intrebarii" cu Robert Turcescu si "La Taifas cu Ion Cristoiu". Nu intentionez sa fac niciun fel de reclama niciunei emisiuni, insa acestea doua din urma, pot spune ca sunt cu adevarat valoaroase. Sunt tratate evenimentele intr-un mod cat mai obiectiv posibil, desi evident exista pareri impartite. De asemenea, invitatii acestor emisiuni sunt figuri reprezentative ce apartin nu doar sferei politice, ei fiind reprezentanti in domenii variate care vizeaza interesul national. Sunt emisiuni care chiar urmaresc sa puna la dispozitia telespectatorilor fapte concrete, reale, care mai apoi sunt analizate de persoane AVIZATE, nu de mascarici precum MB. Sunt emisiuni in care au fost invitati deopotriva Basescu cat si Ponta, prin urmare nu se poate discuta despre o anumita preferinta politica, avand in vedere faptul ca s-au ascultat versiunile ambelor tabere rivale.

Insa sa revenim la acest mascarici periculos pe nume Mircea Badea. Dupa cum am mai spus, el are o serie de probleme foarte grave, peste care eu una nu am putut trece cu vederea, mai ales cand am vazut ca tot mai multe persoane, inclusiv cele apropiate mie, cad victima balariilor spuse de el. Ca sa va fie mai usoara lectura, am enumerat mai jos cateva probleme majore ale acestui individ pe care multi il vad ca pe un EXEMPLU:

1. AROGANTA. Nu cred ca aceasta trasatura mai trebuie dovedita in vreun fel. MB este arogant prin fiecare cuvant pe care il rosteste.

2. Daca domnul MRU (Mihai Razvan Ungureanu), -o figura extrem de simpatica, recent aparuta pe scena politica, insa foarte bine pregatit, cu un CV impresionant, care pana acum nu s-a dovedit a fi nici INFLORIT nici PLAGIAT- este un "analfabet", atunci MB este cel putin la fel de ANALFABET si AGRAMAT. Dovada o aveti mai jos:



"Deci daca se va anunta plata TVA numai la inregistrarea facturii...treaba asta e unul dintre cele mai importante lucruri care S-AU INTAMPLAT in ultimii 20 de ani"....Draga MB, cand ne referim la probabilitatea intamplarii unei ACTIUNI VIITOARE, nu folosim nici pe departe PERFECTUL COMPUS, asa cum ai facut tu, ci un sonor VIITOR ANTERIOR, care ar fi facut fraza sa sune (corect) cam asa: "Deci daca se va anunta plata TVA numai la inregistrarea facturii...treaba asta e unul dintre cele mai importante lucruri care SE VA FI INTAMPLAT in ultimii 20 de ani". Nu imi ramane decat sa il citez pe Virgil Iantu "pune mana pe carte ca nu urzica" ;)

3. MB este un fel de metrosexual, obsedat de felul in care arata. Lucrul acesta nu este unul rau in ansamblul lui, insa ceea ce mi s-a parut de-a dreptul deplasat a fost faptul ca nu a ratat nicio ocazie sa isi arate pe sticla patratelele de pe abdomen, ca sa vada toti telespectatorii cum trebuie sa arate un "barbat bine" :))))) penibil, de-a dreptul penibil!!


4. In cele din urma, problema cea mai serioasa pe care cred ca o are MB este cea de la cap. MB este tipul omului care risca sa dezvolte un real caz clinic de probleme cu nervii. Sa speram ca nu se va intampla acest lucru, desi starea lui pare destul de instabila oricum.


Acesta este un exemplu de "Asa NU!" Papusel, Mirciulica, eu am avut in anul I la facultate o colega de camin care si-a luat laptopul in rate, si lucra pentru a le putea plati. Asa ca data viitoare cand ai de cand sa mai distrugi laptopuri doar pentru ca nu merge netul si pentru ca ai tu probleme grave la mansarda, fa un anunt: "Imi ofer laptopul!"...sau ceva de acest gen...crede-ma, vei avea clienti.

Ca sa nu il discreditez de tot pe acest individ, am sa spun ca am apreciat foarte mult faptul ca a donat o suma considerabila de bani unui copil bolnav. Ma refer acum la acea donatie pe care a facut-o dupa meciul cu Bute...probabil o mai fi facut si altele, dar eu doar de asta stiu. Iar acela a fost un exemplu de "Asa DA!".

In final, vreau sa ma adresez inca o data fanaticilor lui Badea si sa ii rog, sa ii implor, doar atat: Cand vine vorba despre conturarea unei pareri care ar putea afecta in dinamica chiar interesul national, documentati-va din mai multe surse. Atat! Si da, sunteti fanatici multi dintre voi. Nu este normal ca in toate discutiile cand nu vi se pare ceva in regula sa spuneti ca asta e "noaptea mintii". Fiti mai originali! In rest...vizionare placuta in continuare! :*

2 comentarii:

  1. Salutare!

    Ai mare dreptate în ceea ce susții prin aceste rînduri, în special cu exemplul celor care s-au dus și au votat pentru suspendarea ”marinarului”. Probabil că au votat ”Da” că e trendy, sau mai știu eu cum!
    O mică observație, dacă mi-e permis.
    Cred că era corect să fi scris ”agramat” mai sus, ”anagramat” se referă la altceva.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comment si pentru sesizare...intr-adevar, "agramat" este varianta corecta pentru ceea ce am vrut sa transmit :D ;) voi corecta imediat

      Ștergere