Aparate foto

miercuri, 29 august 2012

Prin vacanţă...

Am văzut că am avut foarte multe accesări de pagină în ultima lună, mai ales din partea studenţilor boboci care în perioada aceasta şi-au făcut cererile de cazare în cămine...plus commenturi şi întrebări, care nu pot decât să mă bucure. Sper că v-am ajutat măcar un pic, bobocilor!

Un LUCRU IMPORTANT pe care ţin să îl precizez, de care am uitat să vă spun în posturile şi comentariile precedente, este ca anul acesta căminele MOXA B şi MOXA C (cunoscute şi sub numele de MOXA VECHI), nu mai sunt date spre folosinţă, urmând a fi renovate ...sau dărâmate, nu ştiu sigur :D. Asta înseamnă, din păcate, mai puţine locuri la cămine, prin urmare şi mai puţine şanse la redistribuiri :(.

Cam atât pentru moment, mă duc acum să mă bucur de ce mi-a mai rămas din vacanţă. În rest, aştept să îmi spuneţi care pe la ce cămine aţi intrat.


8 comentarii:

  1. >.< belevedere vechi
    "mai puţine şanse la redistribuiri :(. " shit makes me a sad panda O_o

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa rau...si eu am stat o luna in belvedere vechi anul trecut...iar anul acesta tot in belv vechi am intrat :) ...singura chestie care nu imi convine e ca nu este baie in camera...in rest e ok. oricum, felicitari ca ai prins!

      Ștergere
  2. Imi poti da add? alex_voinesti sa te pot stresa cu intrebari tampite si fara sens legate de facultate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Am si eu o nelamurire si sper sa ma poti ajuta. Sunt anul I la FABBV si as vrea sa fiu in grupa cu o prietena. Se poate face o cerere in acest sens? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, se poate face cerere la secretariat in privinta asta...e de preferat sa te duci chiar din prima saptamana sa te interesezi la secretariat

      Ștergere
    2. deci daca te duci de la inceput, eu stiu ca sigur se poate...completezi o cerere si aia e..

      Ștergere