Aparate foto

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Voi participa la concursul SuperBlog 2012!

  După ce am aflat despre concursul SuperBlog, am decis sa îmi încerc şi eu şansa, mai ales că în ultimul timp am avut tot mai multe vizionări de pagină şi comentarii. Prin urmare, îmi voi pune la bătaie toate cunoştinţele şi abilităţie literare şi de marketing (pentru că de acest lucru este nevoie).

   Concursul va consta în rezolvarea unor teme propuse de clienţi de renume, şi se va întinde pe o durată de 2 luni, timp în care bloggerii înscrişi îşi vor putea dovedi aptitudinile. Printre sponsori se numără companii precum Real, Toyota, Delaco sau Editura Nemira, alături de alte nume sonore.

  Bloggerii interesaţi de acest concurs se pot înscrie sau pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficiala www.super-blog.eu ! Eu una, abia aştept să mă implic într-o nouă activitate! :D Concursul se desfăşoară o singură dată pe an, aşa că nu e timp de pierdut, nici măcar de amânat! :)

9 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Sa fie! Multumesc! Da, fac o incercare :)...Bafta si tie, Irina!

      Ștergere
  2. Salut si bun venit printre participantii la SuperBlog 2012! Iti multumim pentru inscriere si te asteptam la start luni, 1 octombrie! Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Incepand de maine, vom fi “geana” pe http://www.super-blog.eu!
    Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
    Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
    Deci, sa inceapa competitia! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. a inceput competitia, sper ca n-ai uitat :P

    RăspundețiȘtergere