Aparate foto

luni, 9 septembrie 2013

Nu avem niciun drept sa ucidem animalele!

Trebuie să recunosc că deja a început să mă cuprindă o scârbă teribilă când îi aud pe toți cretinii ăștia care sprijină cu atâta înverșunare strângerea și omorârea câinilor vagabonzi. Dacă la început m-am întristat când mi-am dat seama cât de înapoiat este de fapt poporul meu, pe care în ultimii m-am tot strofocat să îl apăr și să îi găsesc motive de laude, acum îmi dau seama că superficialitatea, mârșăvia, cruzimea, și mai ales o profundă prostie și o idioțenie domină cu adevărat în rândul celor mai mulți dintre noi.

Cât de stupid, imbecil, idiot, cretin (și altele din aceeași sferă semantică) să fii ca să ai convingerea că cea mai bună soluție este omorârea câinilor...sau cum spune hoaşca aia de Andreea Marin a cărei gură nu-i mai oboseşte: soluţia "radicală".


Nici nu se pune problema că ce s-a întâmplat săptămâna trecută este o tragedie. Nici nu se pune problema că trebuie luate măsuri, trebuiau luate demult de altfel. Numai că tâmpiţilor care credeţi că aţi descoperit America cu măsura asta RADICALĂ, puneţi mâinile alea grase şi murdare la treabă şi mobilizaţi-vă să găsiţi o soluţie morală, aşa cum fac atâtea state CIVILIZATE din întreaga lume şi cereţi tribut celor cu adevărat vinovaţi, ca de exemplu ONG-urilor de rahat care papă bani, le capsează urechile căţeilor ca şi cum ar fi sterilizaţi, iar după ce îi eliberează ce să vezi: căţelul face pui.

Ceea ce TREBUIE FĂCUT este FOARTE CLAR ŞI EVIDENT! Strângem toţi câinii comunitari, îi sterilizăm, facem campanii intense de ADOPŢIE (si nu doar pentru snobii romani care prefera doar căţei de rasă, ci şi pentru străinii civilizaţi care au un adevărat cult pentru aceste fiinţe)...iar pe ceilalţi fie îi eliberăm în habitatul din care au provenit dacă nu sunt agresivi, fie îi ţinem în adăposturi şi îi hrănim pe cei agresivi, însă desigur, fără a le lua viaţa. Bineînţeles că banii haliţi de unele ONG-uri iresponsabile s-ar putea duce chiar pe ANGAJAREA UNOR DRESORI pentru acei câini agresivi, în care, dacă am investi chiar puţin, i-am putea folosi într-o bună zi în scopuri nobile, ca adevăraţi PAZNICI. Dar de unde până unde să ne ducă pe noi capul să venim şi cu alte idei decât masacrul?

Cât despre COSTURILE implicate de toate aceste operațiuni, ele ar putea fi diminuate considerabil dacă ne-am organiza eficient...iar asta ar implica, spre exemplu, să ne hotărâm asupra sterilizării fie doar a masculilor, fie doar a femelelor..pentru că logic, niciunul nu are cum să procreeze așa, de unul singur. Pentru a putea diminua și mai mult din aceste costuri, i-am putea număra, că doar de aceea suntem oameni deștepți și posesori de rațiune, ca să fim capabili măcar să numărăm dacă îngustimea minții nu ne permite să plonjăm și în metafizică sau în alte emisfere înalte.



Ceea ce mă șochează și îmi face stomacul să se răscolească scârbit în cavitatea abdominală este demența mass-mediei, care de o săptămână difuzează de 30 de ori pe zi subiectul baiatului mușcat, de fiecare dată atacând specia câinească în ansamblul ei, referindu-se la o specie care practic trebuie exterminată de pe fața pământului. Bă voi sunteți retardați? Aș înțelege propaganda asta și excesul ăsta de zel în condițiile în care s-ar mediatiza într-o proporție la fel de mare toate crimele pe care le aud zilnic la știri (copil care și-a înjunghiat moșneagul la beție, copii violați și aruncați de la balcon, copii de câteva săptămâni aruncați la ghena, gâturi și țâțe sfârtecate și congelate etc etc etc etc etc etc etc..după cum vedeți, cele mai mari atrocități sunt făcute de rasa asta perversă și puturoasă care este OMUL. Dar pentru oameni deja e normal să fie bestii....mii de crime și schingiuri zilnic, și nicio pedeapsă RADICALĂ pentru om...în schimb când natura (reprezentată de data asta prin câinii) se mai revoltă și ea de atâta silă câtă simt eu acum, atunci înseamnă că gata, trebuie exterminați toți câinii.

În concluzie, josnici și proști mai sunt oamenii care trăiesc pe meleagurile astea frumoase românești...deși mai degrabă, latura mea de creștină ar tinde să îi compătimească pe acești mizerabili care nu se mai satură să se scalde în propriul c***t.






2 comentarii:

  1. 1. Ai mai vazut in vreo tara occidentala maidanezi pe strazi? Vestul opteaza pentru eutanasiere, Estul pentru sterilizare si adaposturi... Consecintele sunt evidente.
    2. "iar pe ceilalţi fie îi eliberăm în habitatul din care au provenit dacă nu sunt agresivi, fie îi ţinem în adăposturi şi îi hrănim pe cei agresivi" ... In principiu, nu poti face diferenta intre caini agresivi si caini nonagresivi. Cainii, prin natura lor, au tendinta sa isi apere teritoriul in momentul in care se simt oarecum amenintati de orisice(pentru ca, apropo, nu poti intra in mintea unui caine). Dealtfel era un studiu conform caruia cainii chiar se simt amenintati de sunetul rotilor masinilor. In cazul de fata, nu poti interzice circulatia masinilor pentru ca e o aberatie, dar masina aia de goneste noapte prin Bucuresti nu se pupa cu haita aia ce se-ndreapta ca-ntrun horror catre rotile zgomotoase si da de tine, inspaimantat de cei 10-15 caini ce se pun in calea ta, noaptea, catre casa. Dealtfel spuneai ca poti angaja ONG-uri sa educe cainii... de unde rezulta ce am spus mai sus. Nu exista caini agresivi si caini nonagresivi. Depinde in ce pasa ii prinzi, daca au chef sa te latre/muste sau daca ii doare la banana de tine.
    3. In momentul in care viata este pusa in pericol de fiinte care nu au ratiune, singura solutie este cea... radicala... cainele nu va intelege consecintele actionilor lui.
    4. Cazul copilului ucis nu este singular, in ultimii 4 ani au mai fost reclamate 6 astfel de omoruri. In Bucuresti sunt muscati in medie 25 de persoanepe zi. Intrebarea este: Un mediu de viata ostil pentru om, sau un mediu propice dezvoltarii rasei canine?
    5. In legea actuala scrie ca daca omori un maidanez, primesti amenda penala sau pana la 1 an si 6 luni de inchisoare. Daca te omoara un caine, cine e responsabil? Daca te musca un maidanez, cine-ti acopera prejudiciile?

    Ceea ce crezi despre OM este ceea ce crezi despre tine pentru ca, nu uita, si tu esti om, la fel ca noi, ceilalti fraieri care au cicatrici de la muscaturi, umblatori prin spitale dupa antirabic care pasesc cu sufletul strans pe strazi dupa ora 22. Strada este a noastra, nu a maidanezilor. Problema este existenta lor, intrucat este de neconceput ca in anul 2013, in Romania, pretins stat civilizat, membra a UE, sa aiba loc asemenea tragedie: in mijlocul orasului, o haita de caini sfasie un baietel. Putea fi copilul tau.

    Mai cauta solutii, sterilizarea s-a fumat, s-a incercat si... n-a mers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum vorbesti, e 99,982434278% sigur ca nu ai avut niciodata un caine. Bineinteles ca exista caini agresivi si non-agresivi, iar cei agresivi au dezvoltat starea asta fie pentru ca rasa lor e predispusa la un anumit grad de agresivitate (insa nu e cazul cainilor comunitari), fie pentru ca au avut "experiente" care le-a indus agresivitatea asta.

      Eu am vazut caini care dupa ce au fost saltati de hinghieri (la gramada cu toti cainii din cartier), si au stat o saptamana acolo pana am reusit sa ii recuperam, s-au intrait foarte tare si au inceput sa atace oameni...vorbesc de caini care nu dezvoltasera niciun comportament agresiv timp de aproximativ 5 ani!

      Sterilizarea s-a "fumat" si nu a mers pentru ca cei care au fost platiti sa se ocupe de sterlizare nu au facut acest lucru, iar eu au continuat sa se inmulteasca necontrolat, deci vorbim tot de o proasta gestiune fie a timpului, fie a resurselor. Prin urmare, inainte sa vorbesti de solutii "fumate", gandeste-te sau cerceteaza daca ele au fost puse in functiune in mod corespunzator.

      Ștergere