Aparate foto

Follow by Email

vineri, 4 octombrie 2013

A început apocalipsa! Deschideţi-vă ochii şi sufletele cei care încă le mai aveţi!

Alfa şi Omega 


Trăim APOCALIPSA chiar acum! Nu e nicio fabulaţie, nicio nebunie sau vis urât. E o realitate cât se poate de tangibilă, iar cei care vor desconsidera acest articol sau îl vor socoti drept un produs al unei minţi să zicem zbuciumate sunt aceia care ori şi-au pierdut din limpezimea gândurilor, ori sunt pe cale să o facă.Aceia dintre noi care, pe lângă căutarea unor explicaţii pur ştiinţifice îşi mai rezervă un loc şi pentru "alt gen de explicaţii", mai exact pentru acelea care ţin de o putere de înţelegere superioară oricărui raţionament, mai au încă, din punctul meu de vedere, o şansă. Acum nu aş putea spune cu certitudine ce fel de şansă...să zicem şansa la mântuire.

Încă de prin clasa a 6-a am simţit o oarecare fascinaţie pentru acest subiect controversat, şi încă de pe atunci am întrebat profesorii de religie ce spune Sfânta Scriptură despre Apocalipsă (de fapt acesta ni se părea tuturor cel mai fascinant subiect la orele de religie). Însă pe atunci totul părea, pe cât de sumbru şi fascinant în acelaşi timp, pe atât de îndepărtat. Astăzi am simţit că totul e mult mai aproape decât ne-am fi imaginat vreodată, ba mai mult, am siguranţa că Apocalipsa a început deja, şi orbi am fi dacă nu ne-am da seama, mai ales dacă am şi citit câte ceva despre asta.

Însă înainte de orice altă sursă sau declaraţie, trebuie să avem în vedere Sfânta Scriptură, sau Biblia cum e cunoscută mai bine, care în cartea Apocalipsei face referire la toate aceste dezastre care în prezente se întâmplă din ce în ce mai des. 

Acest semnal de alarmă asupra timpurilor tulburi pe care le trăim -şi care mă fac să cred că acele timpuri care mi se păreau atât de îndepărtate în clasa a 6-a sunt atât de aproape acum- am vrut să îl trag încă de pe acum o lună, când a început isteria asta cu câinii vagabonzi; şi asta pentru că atunci am cunoscut o cu totul altă faţă a poporului român. Atunci am descoperit că pe lângă corupţie şi egoism exagerat, majoritatea semenilor mei sunt orbiţi de o cruzime.... aş spune patologică. O cruzime care m-a înspăimântat şi m-a făcut să mă simt neputicioasă, o cruzime în faţa căreia pur şi simplu nu ai cum să reacţionezi...o cruzime care e întărâtată atât de instigări la violenţă, cât şi de vorbe calde şi contraargumente solide. Mai pe româneşte spus, unui criminal îi vei hrăni apucăturile sălbatice şi dacă îl îndemni la violenţă, şi dacă îi explici cu calm şi argumente că nu e bine ceea ce face. Pentru că aşa este el, criminal de la mama lui, "born to kill". Până nu demult, am crezut că aceste soiuri de indivizi sunt totuşi rarităţi pe care le putem sancţiona şi izola de restul umanităţii. Dar cum să izolezi o umanitate întreagă? Cum să îi mai sancţionezi pe aceşti oameni atunci când tu eşti clar în inferioritate numerică? Atunci nu mai rămâne decât să te aperi şi să lupţi cu dinţii pentru ceea ce consideri tu că este nobil. 


Atenţia lumii se va concentra pentru un timp asupra României


Aşa cum am menţionat anterior, de când cu căţeii, am început să caut mai multe informaţii şi mărturii despre Apocalipsă. Ceea ce m-a determinat să fac acest lucru, concomitent cu ce a urmat după moartea copilului mult mediatizat, a fost tocmai această separare imposibil de trecut cu vederea, între monştrii însetaţi de sânge şi cei în care mai sălăşluieşte încă un gram de conştiinţă. Mai exact spus, această separare între BINE şi RĂU, care nu am crezut că există decât în basmele din copilărie. Şi oricât aş fi vrut să cred că niciun om nu este pe deplin BUN sau pe deplin rău, acum cred că sunt oameni PE DEPLIN RĂI...dar nu şi oameni pe deplin buni, desigur.. Despre această separare se vorbeşte şi în Cartea Apocalipsei în permanenţă, mai ales în lupta dintre Hristos şi fiară, adică dintre BINE şi RĂU. Înspăimântător este, aşa cum am observat şi eu în ultimul timp, că vor fi mulţi cei care vor trece de partea răului, cu pretextul că luptă pentru bine (vz. cazul Ionut!!!):
Apocalipsa 20:8 "Şi va ieşi să amăgească neamurile, care sunt în cele patru unghiuri ale pământului, pe Gog si pe Magog, şi să le adune la razboi; iar numarul lor este ca nisipul mării."

Acum mai e ceva la care eu m-am gândit demult, să zicem un sentiment straniu care nu are niciun fundament raţional, dar pe care îl simt şi atât, din nu ştiu care motiv. Eu cred că atunci când va veni sfârşitul, România va ocupa un loc de seamă în lume, poate cel mai seamă. Mereu am crezut că prea neînsemnată PARE această ţară ortodoxă, greu încercată, ca să nu fie, la final, cea dintâi dintre toate. 

Şocul meu a venit atunci când, în timp, am citit că şi alţi oameni, ai căror cuvânt cântăresc de mii de ori mai mult decât al meu, au afirmat (sau mai bine spus au prezis) acest viitor României. Unul dintre ei este chiar Părintele Arsenie Boca, care în mărturiile sale despre Apocalipsă a spus că atunci când se va apropia sfârşitul, va fi un moment în care atenţia întregii lumi se va concentra pe evenimentele din România. Cine ar fi crezut asta în urmă cu aproape 70 de ani, când Părintele Arsenie Boca prezicea aceste lucruri? Cine ar fi crezut că România va ajunge, prin orice fel, în centrul atenţiei întregii lumi? Se pare că acele timpuri au sosit...presa de pe întreg mapamondul a difuzat imagini teribile cu necuvântătoarele măcelărite în România, întreaga lume s-a cutremurat şi ne-a condamnat pentru lipsa noastră de umanitate. 

La scurt timp după coşmarul sângeros, au urmat calamităţi fără precedent în România (inundaţii mai mari ca niciodată, zeci de cutremure care nu îşi au explicaţie ştiinţifică, vuiete...)..din ce în ce mai dese, şi din ce în ce mai multe. Cât despre atenţia lumii asupra României, amintesc şi acum, când am aflat că CERCERTĂTORII ROMÂNI, NEGĂSIND EXPLICAŢII ŞTIIŢIFICE ACESTUI FENOMEN FĂRĂ PRECEDENT, AU APELAT LA CERCETĂTORI STRĂINI! Este atât de clar, atât de evident ceea ce se întâmplă!! Este atât de evident că prin răutatea noastră precipităm venirea acestui sfârşit! 


Cutremurele anunţă a doua venire a Lui Iisus


În Biblie se fac multe referiri la cutremure, ca simbol al "începutului suferinţei":


Apocalipsa 6:12 "Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a facut cutremur mare, soarele s-a facut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a facut ca sângele."


[va urma...]


11 comentarii:

 1. "cei care vor desconsidera acest articol sau îl vor socoti drept un produs al unei minţi să zicem zbuciumate sunt aceia care ori şi-au pierdut din limpezimea gândurilor, ori sunt pe cale să o facă."

  De unde stii ca nu e invers? Cum poti demonstra ceea ce ai zis? De ce ar fi gresita ideea ca tu sa iti fi pierdut limpezimea gandurilor? Cum poti fii atat de sigura ca doar una din cele doua ipoteze. cea aleasa de tine, e corecta?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu inteleg exact ce afirmatie vrei sa iti demonstrez Iulian :). Când am spus despre cei care vor DESCONSIDERA informațiile (așa cum probabil faci tu) m-am referit la cei care nu vor să vadă niște semne care după mine sunt evidente. Desigur, asta nu înseamnă să crezi că a venit sfârșitul lumii, însă dacă ești interesat de subiect (așa cum sunt eu), nu este deloc greu să faci niște corelații ELEMENTARE cu ceea ce a fost scris în urmă cu atâta amar de vreme în sursele pe care le-am menționat și în articol și ceea ce se întâmplă în prezent.

  Tot în Cartea Apocalipsei din Biblie se menționează despre Întunericul care va veni la sfârșit, atunci când singurele lumini care se vor aprinde vor fi cele de la lumânările/candelele etc. luate în Noaptea de Înviere. (VEZI CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN AMERICA, SE FAC PROVIZII PENTRU UN POTENȚAL ATAC CIBERNETIC CARE VA ÎNTRERUPE CURENTUL ÎN TOATĂ LUMEA).

  Cât despre siguranța mea, pot să spun ca ea e izvorâtă după mulți ani în care m-a interesat subiectul asta și în care am citit despre asta. O seară minunată!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "care nu vor să vadă niște semne care după mine sunt evidente"

   De unde stii ca nu e: "care nu vor sa vada niste semne inexistente defapt care dupa mine sunt evidente"?

   "nu este deloc greu să faci niște corelații ELEMENTARE cu ceea ce a fost scris în urmă cu atâta amar de vreme"

   De unde stii ca acele corelatii "ELEMENTARE" nu sunt decat niste simple coincidente?

   "(VEZI CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN AMERICA, SE FAC PROVIZII PENTRU UN POTENȚAL ATAC CIBERNETIC CARE VA ÎNTRERUPE CURENTUL ÎN TOATĂ LUMEA)."

   Faptul ca cineva sau mai multi oameni fac un lucru nu reprezinta pentru mine, si pentru cel putin inca o persoana din lumea asta (desi sunt mai multe) un argument puternic pentru a demonstra o teorie fara nici o baza solida. Atac cibernetic?! Intrerupe curentul in toata lumea?! Serios? Sunt student la informatica si din ce am citit despre atacuri cibernetice, sincer nu cred ca e posibil asa ceva, sunt aproape sigur ca e imposibil, cel putin in perioada curenta. Oamenii speculeaza mult, si au tendinta sa absoarba efectul de turma, evident, fara un motiv logic si coerent. In trecut de exemplu, multi oameni au crezut ca pamantul e plat (daca nu ma insel majoritatea erau persoane religioase), si uite ca s-a dovedit a fi fals, chiar daca ei credeau ca PAMANTUL E PLAT !!!

   "pot să spun ca ea e izvorâtă după mulți ani în care m-a interesat subiectul asta și în care am citit despre asta"

   De unde stii, si cum poti garanta ca ce ai citit a fost adevarat si nu a fost o manipulare, o incercare de spalare pe creier? Pana la urma, nu putem stii nici daca intreaga lume in care traim e reala sau nu, ffs nici nu stim ce e realitatea, poate realitatea pe care o traim e ireala, imaginara.

   "mărturiile sale despre Apocalipsă"

   Mai degraba "parerile" lui! Nu poti accepta ca fiind perfect valid ceea ce un om spune. E impotriva logicii. Sunt multi nebuni pe lumea asta, chiar daca ii admiri (gen rude, parinti, staruri cinema, oricine ar fi) nu poti sa ai incredere in tot ce spun.

   "şi să lupţi cu dinţii pentru ceea ce consideri tu că este nobil"

   Asta mi se pare nebunie pura. Si unii criminali lupta pentru ce cred ei ca e bun, si uite ca sunt condamnati. Mai degraba mi se pare ca ce faci tu e instigare la violenta, pe baza unor probleme personale, psihologice.

   "o cruzime care ... o cruzime care ... o cruzime care ..."

   O zici de parca e ceva rau. De unde stii ca e rau sa fi crud in unele situatii? Ai descoperit asta sau doar din "ce-ai auzit" sau invatat de la parinti? (hence, without really understanding it)

   Ștergere
  2. 1. Eu cred ca tu ai citit printre rânduri articolul pentru că se vede clar că nu ai înţeles unele lucruri. În partea despre cruzime, în caz că nu ai observat, condamnam cruzimea faţa de animale. (eventual vezi şi posturile anterioare)

   2. Vorbesc strict din ce am citit şi m-am documentat, nu din ce "am auzit"

   3. La un moment dat chiar am scris "Acum mai e ceva la care eu m-am gândit demult, să zicem un sentiment straniu care nu are niciun fundament raţional, dar pe care îl simt şi atât, din nu ştiu care motiv."...după cum observi, am folosit cuvinte dintr-o sferă semantică care arată clar ideea de OPINIE, ba chiar am subliniat că sunt idei în articolul asta care nu au fundament logic pentru că asta este, nu întotdeauna putem găsi o logică. Raspunsul asta e valabil şi la întrebările tale predominante despre cum pot garanta una, alta. NU POT GARANTA NIMIC...subiectul asta este foarte sensibil, NU AI CE SĂ GARANTEZI...poţi doar să observi, să judeci, să interpretezi, să crezi sau una...dar niciodată să GARANTEZI...iar în caz că nu ai observat, tot articolul este o PĂRERE (în care există pe cât se poate anumite corelaţii). Sau ca să îţi spun mai pe limbajul tău, articolul are la bază o gândire analogică, şi nu algoritmică (aşa cum probabil eşti tu obişnuit să gândeşti în orice situaţie).

   4. Chiar dacă eşti student la informatică, nu cred că eşti avizat să afirmi cu vehemenţă că un atac cibernetic nu se poate îndrepta într-o anumită direcţie.

   5. Ultimul şi cel mai important lucru: Ai citit Biblia? Sau o consideri doar un obiect de manipulare?

   Seară frumoasă!

   Ștergere
  3. "ba chiar am subliniat că sunt idei în articolul asta care nu au fundament logic pentru că asta este"

   Atunci e complet useless articolul si nu ar trebui sa instigi pe nimeni la anumite actiuni sau sa afirmi faptul ca noi, restul, suntem nebuni sau ceva si CA AR TREBUI sa avem si noi aceeasi parere.

   "nu cred că eşti avizat să afirmi cu vehemenţă că un atac cibernetic nu se poate îndrepta într-o anumită direcţie."

   Nici nu am facut asta, am zis doar ca parerea mea e ca e cam imposibil.

   Nu, nu am citit biblia, da, o consider un obiect de manipulare si spalare pe creier.

   Ștergere
  4. Si dupa tine la ce anume a instigat? Articolul nu e useless, e un punct de vedere pe care poti sa il iei in considerare sau nu,

   Ștergere
  5. Iulian, te invit dacă doreşti să citeşti un studiu despre gândirea analogică aici:http://logica.ugent.be/philosophica/fulltexts/46-4.pdf

   Cum spuneam şi în ce ţi-am răspuns mai sus, înclinaţia asta a ta STRICT pe algoritmi (pentru că asta faci zilnic şi e de înţeles într-un fel) te va împiedica întotdeauna să tolerezi ceea ce e probabil adevărat, dar nu poate fi demonstrat (sau cel puţin nu poate fi demonstrat aşa cum îţi doreşti tu).

   "The main problem in understanding analogical thinking in these
   contexts is that this form of thought is not a reasoning process,
   i.e., if we understand reasoning as the act of verifying and
   proving propositions." ...see? asta e o problema a ta, cel puţin asta am dedus eu din faptul că în toate comentarile tale am întâlnit de nenumărate ori întrebări de genul "cum poţi să fii sigură/cum poţi să demonstrezi" etc etc etc.

   Ștergere
  6. @Anonim, da, poate nu am folosit cuvantul potrivit, dar chiar titlul, "A început apocalipsa! Deschideţi-vă ochii şi sufletele cei care încă le mai aveţi!", cel putin mie imi pare ca vrea sa zica despre noi, ceilalti cu alte viziuni legate de subiectul asta, ca suntem prosti sau ceva, si ca traim in minciuna, parerea mea e ca e invers.

   @Andreea

   N-am timp sa citesc acum.

   "înclinaţia asta a ta STRICT pe algoritmi te va împiedica întotdeauna să tolerezi ceea ce e probabil adevărat"

   In primul rand, nu e numai aia, mai e si faptul ca sunt sceptic, ceea ce mi se pare modul default in care un om ar trebui sa fie in legatura cu majoritatea ideilor din lumea asta. Apoi, cea mai "buna" intrebare pe care puteai sa o puuuui! De ce sa "tolerez" ceva ce e PROBABIL adevarat cand pot sa raman sceptic, si cand se va demonstra a fi adevarata o aprob, sau cand se va demonstra a fi falsa o voi respinge? Daca nu esti sceptic, crezi in aproape orice auzi, si probabil ajungi sa crezi in multe prostii care sunt false, fara rost.

   Mda, nu stiu, e complexa lumea, si complicata, si mi se pare gresit sa accept ca fiind valide sau probabile anumite lucruri care nu sunt demonstrate inca, in unele cazuri poate fi pierdere de timp sau chiar si bani. D-aia sunt, apocalipsa? Un mare bullshit! Cand o sa se intample atunci da, o sa zic, ba, ati avut dreptate, pana atunci nu consider necesar sa cred in asta.

   Ștergere
  7. Oookey...atunci te aştept pe blog să mai discutăm! Bafta la facultate!

   Ștergere
  8. Adica aici? Nu am blog, nu le stiu cu astea. Mersi!

   Ștergere
 3. Aaaaa acum am văzut şi partea cu DE UNDE ŞTIU CĂ E CEVA RĂU SĂ FII CRUD....aici probabil încurci din nou anumite noţiuni. Eventual poţi să citeşti în dex definiţia cruzimii ca să te lămureşti. Probabil confunzi cruzimea cu justiţia prin cruzime sau eu ştiu...Iar dacă nu te mulţumeşte răspunsul asta, atunci pot sa îţi spun mai simplu că să ucizi (indiferent sub ce forme) e un act de cruzime. Şi acum probabil o să întrebi "dar de unde ştii şi cine îţi garantează asta". Răspunsul în cazul asta e cel mai simplu posibil: CONŞTIINŢA mea garantează asta!

  RăspundețiȘtergere